Improve Masterclass Catwalktrends

Catwalks en vernieuwende looks gaan hand in hand: de nieuwste trends worden immers op de catwalk gepresenteerd. Soms van een grote designer, maar soms ook vanuit onbekendere hoek. Als expert Make-Up Artist en/of als Hairstylist moet je niet alleen van op de hoogte zijn van deze looks, je moet ze kunnen vertalen en creëren. En het liefst dan ook nog met een eigen inbreng. 

Onze educator Lucien Beijerinck is niet alleen iemand die aan de basis staat van de nieuwste catwalklooks, hij is ook iemand die graag zijn kennis en technieken deelt met zijn studenten. Samen met Lucien heeft The College voor jou deze Improve Masterclass Catwalk Trends ontwikkeld.

Tijdens deze Masterclass laat onze Educator je de nieuwste Catwalktrends zien en worden deze looks ontleed tot aan het bot. Daarna leert hij je deze look weer zelf te creëren. Techniek en creativiteit gaan hand in hand en Lucien zal je uitdagen jouw inbreng en identiteit te laten zien. Per Masterclass worden 2 looks behandeld en uitgewerkt. Deze Improve Masterclass is een absolute must voor hen die zich nog verder willen ontwikkelen in hun vak! Schrijf je nu in!

Programma

​1 dag van 10.00 tot 17.00 uur.

Start:

dinsdag 14 oktober 2014

Prijs:

Kosten: €275,00 (excl. BTW).

Inbegrepen:

​1 les - lunch en drankjes - professioneel educator - certificaat - gebruik materialen

Niet inbegrepen:

Inschrijfkosten:€25,00
Model*

* Je neemt een eigen model mee naar elke les. Ben je niet in staat een model te regelen, dan kan The College in overleg en tegen vergoeding een model voor je boeken.
Inschrijven

Laatste 5 ColorStories

...loading...
» Bekijk alle blogberichten