Discover Modelling

Droom jij van een carrière als Topmodel, maar twijfel je of dit echt bij je past of dat je over de juiste kwaliteiten beschikt? Schrijf je dan in voor deze 6 daagse cursus en ontdek of een carrière in de modellenwereld past en aansluit bij jou kwaliteiten, talenten en verwachtingen. DISCOVER MODELLING biedt inzicht in het wel en wee van de branche. 

Voor wie? 
De DISCOVER MODELLING cursus van The College is geschikt voor iedereen die de wereld van mode, fashion, fotoshoots en catwalks wil ontdekken. Om deel te kunnen nemen aan de cursus is ervaring géén vereiste. Maar er zal vooraf wel een screening plaatsvinden! 

Programma

Onder begeleiding van een professionele trainster en begeleidster leer je in 5 weken de fijne kneepjes van het vak. De opleiding wordt tijdens de 6e les afgesloten met een catwalkshow (solo en finale) en fotoshoot, zodat je direct een mooi portfolio hebt.

Gedurende deze praktijkgerichte cursus staan onderstaande onderdelen centraal:
  • Catwalklopen en choreografie
  • Gezichtsuitdrukkingen en poses
  • Contracten en netwerk opbouwen
  • Kleding en make-up (ook onmogelijke kleding)
  • Audities
  • Alle in's en out's en do's en dont's en persoonlijke issues
En natuurlijk is er tijdens de lessen heel veel persoonlijke aandacht en begeleiding. Aan het eind van de opleiding krijg je foto's mee naar huis van zowel de catwalkshow als de fotoshoot. Daarnaast een lijst met nieuwe contacten voor de eerste stappen in je carrière! 

Start:

woensdag 26 oktober 2016 van 18.30 - 22.00 uur (5 avonden en 1 zaterdag of zondag)

Prijs:

Kosten: €491,73 (excl. BTW). € 595,- (inclusief BTW)

Inbegrepen:

Niet inbegrepen:

Inschrijfkosten:€25,00
Materiaal (zelf meenemen)
Inschrijven

Laatste 5 ColorStories

...loading...
» Bekijk alle blogberichten