ColorStories

Hieronder een overzicht van blogs van medewerkers van ColorCrew.
Resultaten:1 - 5 van 9
Toon berichten van laatste
Foto van NIEUWE OPLEIDINGSDATA
De eerste serie opleidingen is dit jaar weer gestart, maar een nieuwe reeks gaat binnenkort weer starten. Kijk snel en boek, want vol = vol. Zo zijn er nieuwe data voor de DISCOVER opleidingen (in maart en april) en ook de BECOME vakopleidingen starten eind januari 2017 weer! 
Foto van DISCOVER MODELLING
Vanaf januari start The College met een nieuwe opleiding: Discover Modelling! Voor iedereen die graag model wil worden en de wereld van fashion, fotoshoots en catwalk wil starten. In 6 lessen leg je een fantastische basis voor jouw eerste stappen in die wereld. Klik hier voor meer informatie! 


Foto van MAATWERKTRAINING BIJ THE COLLEGE!
Bij The College kun je niet alleen kiezen uit een hele serie mooie en creatieve opleidingen. Ook trainingen op maat worden door The College verzorgd. Zo is er vandaag een haarkleurtraining in samenwerking met kappersgroothandel Willkos. Wil je meer informatie over het maatwerk van The College, bel dan even met 072-5155150. 
Foto van SNELHEID IS GEBODEN
Een opleiding visagie of wil je visagist worden? Dan kun je nu ook in Alkmaar terecht. Dat wist je waarschijnlijk al. De nieuwe reeks opleidingen starten weer eind januari! Wil je daar bij zijn? Kijk dan snel op www.the-college.nl want er is nog maar een beperkt aantal plekken! En dat geldt ook voor onze mooie opleidingen hairstyling en fashionstyling! 
Foto van EN WEER EEN NIEUWE OPLEIDING!
 BECOME A CREATIVE HAIRSTYLIST

Wil je graag werken als Creative Hairstylist voor fashion shows, editorial fotoshoots, TV of film? Dan is dit dé opleiding voor jou!
BECOME A CREATIVE HAIRSTYLIST is perfect om je basiskennis van hairstyling en stylingtechnieken verder te ontwikkelen, uit te bouwen en te vergroten, maar vooral om de speciale technieken te leren van topstylisten uit het vak: Caroline Backx en Dominic Vleer!

Meer weten? Klik hier!


Resultaten:1 - 5 van 9

Laatste 5 ColorStories

...loading...
» Bekijk alle blogberichten