ColorCrew : The College - Academy of Hair, Make-Up & Styling

'THE COLLEGE, GET INSPIRED' 

The College is een particulier opleidingsinstituut gespecialiseerd in Make-Up, Hairstyling en Styling. Passie en creativiteit maken The College tot een opleidingsinstituut met een geheel eigen(zinnig) DNA. The College kenmerkt zich door een persoonlijke benadering, waarbij talentontwikkeling centraal staat. Vol enthousiasme delen gepassioneerde educators stap voor stap hun praktische- en theoretische kennis. Zij vormen samen met de evenzo gepassioneerde studenten het kloppend hart van The College!  The College biedt cursussen, opleidingen en masterclasses op verschillende niveaus:


1: Discover (basis)
De DISCOVER cursussen van The College laten jou op een inspirerende manier kennismaken met het beroep Make-Up Artist, Hairstylist of Stylist. Je leert in slechts 5 weken de basistechnieken en vaardigheden voor het creëren van verschillende looks . Waarbij de focus ligt op de praktijk. Je gaat dus direct aan de slag! Na afloop van de cursus beheers jij de fijne kneepjes van het vak.

Voor wie? De DISCOVER cursussen van The College zijn geschikt voor iedereen die de wereld van fashion & beauty wil ontdekken. Om deel te kunnen nemen aan de cursus is ervaring géén vereiste.

2: Become (vakopleiding)
De BECOME opleidingen van The College bieden jou een gedegen basis voor de start van jouw carrière als Make-Up Artist, Hairstylist of Stylist. In 18 weken (Make-Up en Styling) of 12 weken (Hairstyling) leer jij de in’s en out’s van het vak. Na afloop van de opleiding beschik jij over de juiste kennis, technieken en vaardigheden om als Make-Up Artist, Hairstylist of Stylist aan de slag te gaan!

Voor wie? De BECOME opleidingen van The College zijn geschikt voor iedereen die zich wil ontwikkelingen op het gebied van Make-Up, Hairstyling of Styling. Om deel te kunnen nemen aan de opleiding is ervaring géén vereiste.

3: Improve (masterclasses)
De IMPROVE masterclasses van The College zijn speciaal ontwikkeld om jouw skills als Make-Up Artist, Hairstylist of Stylist naar een hoger niveau te tillen. Alle masterclasses zijn geïnspireerd op de laatst gesignaleerde trends op de catwalk. Tijdens iedere masterclass staat één van deze trends centraal óf ligt de focus op een specifieke discipline, zoals vlechten of dark skin. Na afloop van de masterclass ben jij op de hoogte van de laatste trends én beschik jij over de juiste kennis, technieken en vaardigheden om dit in jouw dagelijkse werkzaamheden toe te passen.

Voor wie? De IMPROVE masterclasses van The College zijn geschikt voor de gevorderde Make-Up Artist, Hairstylist of Stylist. Om deel te kunnen nemen aan de opleiding is enige praktijkervaring of een afgeronde basisopleiding Make-Up, Hairstyling of Styling een vereiste.

Direct aan het werk bij ColorCrew 
The College maakt onderdeel uit van ColorCrew, een agency voor Make-Up Artist, Hairstylisten en Stylisten. Dit biedt je de mogelijkheid om na het volgen van de opleiding door te stromen naar leuke jobs en opdrachten in de branche. Kijk op www.colorcrew.nl voor meer informatie. 

WIl je meer info? Download hier onze brochure! (let op PDF van 76 MB)!

ColorStories

NIEUWE OPLEIDINGSDATA

11 February 2016 door
Voorvertoning: NIEUWE OPLEIDINGSDATA
De eerste serie opleidingen is dit jaar weer gestart, maar een nieuwe reeks gaat binnenkort weer starten. Kijk snel en boek, want vol = vol. Zo zijn er nieuwe data voor de DISCOVER opleidingen (in maart en april) en ook de BECOME vakopleidingen starten eind januari 2017 weer! 

DISCOVER MODELLING

28 December 2015 door
Voorvertoning: DISCOVER MODELLING
Vanaf januari start The College met een nieuwe opleiding: Discover Modelling! Voor iedereen die graag model wil worden en de wereld van fashion, fotoshoots en catwalk wil starten. In 6 lessen leg je een fantastische basis voor jouw eerste stappen in die wereld. Klik hier voor meer informatie! 

MAATWERKTRAINING BIJ THE COLLEGE!

17 November 2014 door
Voorvertoning: MAATWERKTRAINING BIJ THE COLLEGE!
Bij The College kun je niet alleen kiezen uit een hele serie mooie en creatieve opleidingen. Ook trainingen op maat worden door The College verzorgd. Zo is er vandaag een haarkleurtraining in samenwerking met kappersgroothandel Willkos. Wil je meer informatie over het maatwerk van The College, bel dan even met 072-5155150. 

SNELHEID IS GEBODEN

11 August 2014 door
Voorvertoning: SNELHEID IS GEBODEN
Een opleiding visagie of wil je visagist worden? Dan kun je nu ook in Alkmaar terecht. Dat wist je waarschijnlijk al. De nieuwe reeks opleidingen starten weer eind januari! Wil je daar bij zijn? Kijk dan snel op www.the-college.nl want er is nog maar een beperkt aantal plekken! En dat geldt ook voor onze mooie opleidingen hairstyling en fashionstyling! 

EN WEER EEN NIEUWE OPLEIDING!

16 July 2014 door
Voorvertoning: EN WEER EEN NIEUWE OPLEIDING!
 BECOME A CREATIVE HAIRSTYLIST

Wil je graag werken als Creative Hairstylist voor fashion shows, editorial fotoshoots, TV of film? Dan is dit dé opleiding voor jou!
BECOME A CREATIVE HAIRSTYLIST is perfect om je basiskennis van hairstyling en stylingtechnieken verder te ontwikkelen, uit te bouwen en te vergroten, maar vooral om de speciale technieken te leren van topstylisten uit het vak: Caroline Backx en Dominic Vleer!

Meer weten? Klik hier!

Inschrijving gestart voor Become A Make-Up Artist!

14 July 2014 door
Voorvertoning: Inschrijving gestart voor Become A Make-Up Artist!
Wil je in 18 lessen opgeleid worden tot professioneel Make-Up Artist en actief worden in de wereld van Fashion en Fotografie? Dat kan met The College! Deze opleiding is in logische en praktische lessen opgedeeld, waarbij techniek, styling, mode en fotografie centraal staan. Het vak van Make-Up Artist heeft voor jou na deze cursus geen geheimen meer. Na het volgen van Become a Make-Up Artist BEN je een Make-Up artist!
 
Kijk hier voor meer informatie en schrijf je in! 

Improve Your Beautyskills with Tom Sebastian

09 July 2014 door
Voorvertoning: Improve Your Beautyskills with Tom Sebastian
Exclusief voor The College geeft Tom Sebastian een 3 daagse Masterclass, waarin hij je meeneemt in de wereld van Hair en Make-Up en je uitdaagt het beste van jezelf naar boven te halen.  De lessen worden gegeven op de volgende dagen:
DAG 1: woensdag 8-10-2014 van 10.00 tot 17.00 uur
DAG 2: woensdag 5-11-2014 van 10:00 tot 17:00 uur
DAG 3: woensdag 3-12-2014 van 10:00 tot 17:00 uur. 

Kijk op snel op onze site voor meer informatie

Er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar voor deze speciale Masterclass!

Dominic Vleer Masterclasses

08 July 2014 door
Voorvertoning: Dominic Vleer Masterclasses
The College is trots op het feit dat Dominic Vleer dit najaar 2 Masterclasses gaat geven. De eerste Improve Masterclass Blowdry vindt plaats op 29 september en de tweede Improve Masterclass Vlechten op 13 oktober. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen. Dus kijk snel en schrijf je in! 

OPEN DAG @ THE COLLEGE

27 June 2014 door
Voorvertoning: OPEN DAG @ THE COLLEGE
Op donderdag 10 juli is er een open dag @ The College. Kom langs van 18 - 21 uur. Wij vertellen je graag alles over The College en alle opleidingen die je kunt volgen! Tot dan!


TheCollege op facebook

 

Laatste 5 ColorStories

...loading...
» Bekijk alle blogberichten